„Esu išties laimingas būdamas Saratove, – klubo svetainei kalbėjo D. Kairys. – Esu dėkingas klubo vadovybei, kuri suteikė man šią galimybę. Nemačiau daug „Avtodor“ mačų šį sezoną, tačiau aišku, kad ekipos žaidime reikia pokyčių.

Svarbu, kad pokyčiams turime laiko, tačiau dėl jų turėsime sunkiai dirbti, – tęsė lietuvis. – Mano užduotis yra sunkiai dirbti ir išspausti maksimumą iš turimų žaidėjų.“

Strategas VTB lygos klube dirbs ne pirmą kartą, pastarąjį kartą 2017-2019 metais vadovavo Talino „Kalev“ klubui.

D. Kairys šiame sezone paliko Pirėjo „Olympiakos“ po to, kai iš vyriausiojo trenerio pareigų sausio pirmoje pusėje buvo atleistas Kęstutis Kemzūra.

Saratovo „Avtodor“ ekipa VTB lygoje yra iškovojusi tik 4 pergales ir patyrusi 11 nesėkmių bei užima priešpaskutinę 12-ą vietą. Nuo sezono pradžios komandai vadovauja bosnis Predragas Kruničius.

D. Kairys taps trečiuoju vyriausiuoju treneriu iš Lietuvos, kuris vadovaus VTB lygos komandai. Rimas Kurtinaitis dirba Maskvos srities „Chimki“ klube, Kazys Maksvytis – Permės „Parmoje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)