Katalonijos sostinės komandoje čekas anksčiau žaidė 2014-2016 metais, o po to persikėlė į NBA, kur per 6 metus vidutiniškai pelnė 6,6 taško, atliko 3,9 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo 2,8 kamuolio ir perėmė 0,8 kamuolio.

Jis sužaidė 408 rungtynes vilkėdamas Vašingtono „Wizards“, Čikagos „Bulls“, Naujojo Orleano „Pelicans“ ir San Antonijo „Spurs“ komandų aprangas.

Geriausiai jam sekėsi Čikagoje 2019-2020 metų sezoną, kur T. Satoransky vidutiniškai per rungtynes pelnė 10 taškų, atkovojo 4 kamuolius, atliko 5,4 rezultatyvaus perdavimo.

„Žinau, kad čia dar nebaigiau savo reikalų. Vieną dieną norėsiu čia grįžti ir iškovoti trofėjų“, – prieš išvykdamas iš Barselonos į NBA sakė čekas. Gynėjas kitą sezoną klausys vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus nurodymų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją