Eurolygos 12-ame ture Belgrade į kovą stojo abu sostinės klubai. Jų kaktomušoje „Partizan“ (4/8) 73:76 nusileido „Crvena zvezda“ (6/6) ekipai.

Pergalę nulėmė Nemanja Nedovičius, kuris likus 2 sek. smeigė taiklų tolimą metimą.

Pralaimėjimas savo aikštėje prieš 16 tūkst. savų fanų principiniam varžovui – „Crvena Zvezda“ komandai – itin skaudus „Partizan“ klubui. Tai jau buvo antroji šių klubų akistata šį sezoną ir antroji „Partizan“ nesėkmė.

Ž. Obradovičiaus reakcija buvo tokia – po rungtynių visi patraukė ne namo, o į vaizdo peržiūros patalpą, kur atliko rungtynių analizę.

Garsiajam treneriui norėjosi kaip įmanoma greičiau parodyti visas klaidas, kurias jo auklėtiniai padarė ketvirtajame kėlinyje.

Areną paliko tik komandos generalinis vadybininkas Zoranas Savičius ir fizioterapeutas. Kaip teigia „Eurohoops“, trenerių ir žaidėjų veikiausiai laukė ilgas vėlyvas vakaras.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją