„Fenerbahče“ ekipą Eurolygoje vidutiniškai palaiko 8,115 sirgalių, o tai yra aštuntas geriausias rezultatas turnyre. Eurolygos visų komandų lankomumo vidurkis yra 7,703 fanai per vieną mačą, rašo basketnews.lt.

Pirmoje vietoje esančio Kauno „Žalgirio“ rungtynėse vidutiniškai susirenka po 14,718 aistruolių.

„Noriu pakalbėti apie mūsų sirgalius. Supraskite mūsų situaciją ir palaikykite mus. Prieš mus – rungtynės su Milano klubu. Prieš tai dar žaisime išvykoje su Atėnų „Panathinaikos“ ir Turkijos lygos mačą.

Norime sulaukti tokio palaikymo, kokį turėjome metų metus. Mes Eurolygoje pagal lankomumą esame aštuntoje vietoje. Ar tai yra žinutė, kurią mums nori perduoti sirgaliai? Ar jie nori, kad mes būtume tokioje vietoje?

Jeigu norime kovoti už viską, tai mums reikia fanų palaikymo. Ne 7-8 tūkst. žmonių, o pilnos arenos.

Mano žaidėjai to nusipelnė. Nuo šiol noriu matyti tik tai. Ne tik Eurolygoje, bet visose rungtynėse. Dėl to, ką mano žaidėjai padarė šiais ir ankstesniais metais, jie nusipelnė tokio palaikymo“, – savo nuomonę apie sirgalius išdėstė Obradovičius.

Stambulo „UlkerSports“ arena per krepšinio rungtynes talpina 13 tūkst. žmonių.

Šią savaitę Eurolygos turnyro lentelės viršūnėje esanti „Fenerbahče“ (9-1) komanda išvykoje susigrums su Atėnų „Panathinaikos“ (5-5).

Eurolygos turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)