Šiuo metu serijoje 2-1 pirmauja Turkijos klubas.

Artėjant mačui mintimis apie būsimą dvikovą pasidalijo „Fenerbahče“ vyriausiasis treneris Željko Obradovičius ir ekipos veteranas Sinanas Guleras.

„Tai – dar vienas žingsnis finalo ketverto link. Mes turime suprasti, kad tai mums yra lyg dar vienas finalas, ir suprasti, kaip turime žaisti. Kovoti privalome nuo pirmos iki paskutinės sekundės ir pakoreguoti keletą niuansų – tai tikrai būtina padaryti“, – tvirtino tituluočiausias Eurolygos treneris.

„Mes kalbame apie labai agresyvų varžovą. Kaip visada, rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Fenerbahče“ bus labai įdomios“, – Eurolygos interneto svetainė cituoja Ž. Obradovičių.

Savo ruožtu „Fenerbahče“ gynėjas Sinanas Guleras išskyrė ypatingą atmosferą „Žalgirio“ arenoje.

„Mes vėl žaisime labai įtemptoje atmosferoje, kuri bus dar karštesnė nei trečiose rungtynėse. Priešais save turime 40 minučių ir turime išlikti susifokusavę. Jeigu norime laimėti, turime išlikti kartu“, – tvirtino turkas.

Šio vakaro rungtynes greičiausiai praleis vienas iš svarbių „Fenerbahče“ puolėjų Nikola Kaliničius. Antradienio susitikime jis susižeidė petį, vakar krepšininkui ligoninėje buvo atlikti tyrimai.

Nors jokio oficialaus klubo pranešimo dėl serbo nebuvo, „BasketNews.lt“ informavo, kad ketvirtadienį Laisvės alėjoje N. Kaliničius buvo pastebėtas vaikštantis su rankos įtvaru.

Jeigu „Žalgiriui“ pavyktų laimėti, lemiamos rungtynės kitą antradienį vyktų Stambule. Jeigu laimėtų „Fenerbahče“, žalgiriečių sezonas Eurolygoje būtų baigtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)