60-metis serbas kreipėsi į geltonųjų aistruolius socialiniame tinkle.

„Mano sutartis galioja iki ateinančio birželio, o dėl jos pratęsimo nesikalbėjau su niekuo nei iš savo, nei iš kitų klubų. Iki šios dienos nesu gavęs jokių pasiūlymų.

Gyvenime laikausi tokio principo: kol esu susaistytas sutartimi su viena komanda, niekada nepradedu kalbėtis su kita. Visi pranešimai, kuriuose mano vardas sietas su įvairiomis ekipomis, buvo paprasčiausiai klaidingi. Tik noriu pabrėžti viena: mano prioritetas kitame sezone yra „Fenerbahče“, šia žinute norėčiau pasidalinti su visais komandos gerbėjais“, – rašė Ž. Obradovičius.

Antradienį skelbta, esą jis sutiko padėti parašą ant naujos dvejų metų trukmės sutarties, kurioje numatyta galimybė pratęsti bendradarbiavimą dar sezonui.

Anksčiau trenerio pavardė dažnai linksniuota kalbant apie buvusio jo klubo Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija) ateitį.

Ž. Obradovičiaus vadovaujama „Fenerbahče“ penkiskart iš eilės pasiekė Eurolygos finalo ketvertą ir 2017 metais tapo čempione, triskart triumfavo Turkijos pirmenybėse.

Per savo karjerą Ž. Obradovičius Eurolygą su skirtingais klubais laimėjo rekordinius devynis kartus.

Tiesa, šis sezonas jo auklėtiniams klostėsi neįprastai sunkiai. Koronaviruso pandemijai sustabdžius Eurolygą, „Fenerbahče“ rikiuojasi aštuntoje vietoje (13/15).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)