„Džiaugiamės, kad A. Macijauskas prisijungė prie mūsų ekipos. Jis turi daug neįkainojamos patirties, nes buvo aukščiausio lygio krepšininkas“, – sakė „Perlo“ direktorius Giedrius Aidietis.

Minėdamas, koks krepšinio stilius būtų mieliausias širdžiai, buvęs krepšininkas teigė, kad pergalių keliui ne mažiau svarbus ir sėkmės faktorius.

„Negaliu sakyti, kad viskas priklauso vien tik nuo trenerio propaguojamo žaidimo stiliaus. Mano manymu, tokio dalyko, kaip sėkmės receptas, nėra. Juk yra trenerių, kurie, nors ir nebūna patys geriausi, tačiau laimi čempionatus. Taip pat yra ir puikių trenerių, kuriems nepavyksta iškovoti svarbiausių titulų. Daug priklauso nuo žaidėjų, žaidimo laiko, netgi sėkmė kartais daug lemia“, – „Perlo“ svetainė cituoja A. Macijauską.

Prieš porą mėnesių oficialiai apie karjeros pabaigą pranešęs buvęs krepšininkas interviu DELFI sakė, kad jam prie širdies trenerio darbas. „Krepšinis yra mano kraujyje. Čia įdėta tiek meilės, tiek įdėta darbo ir tiek pastangų. Jis išliks kraujyje visam gyvenimui. Aišku tiek metų praleidus krepšinyje, norisi ir būti prie jo. Viskas paprasta, reikia tik ilgą kelią nueiti, jei nori būti treneriu ar kažkuo. Trenerio darbas daugiau prie širdies“, – tąsyk teigė A. Macijauskas.

N. Zabarauskas „Perle“ taip pat bus naujokas. Komandos vyriausiuoju treneriu jis tapo birželio pabaigoje.

Praėjusį sezoną LKL čempionato debiutantams vadovavo tarpsezoniu į Vilniaus „Lietuvos rytą“ perėjęs latvis Robertas Štelmaheris. „Perlas“ LKL pirmenybėse užėmė 8-ą vietą tarp 13 klubų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją