Vienus NCAA favoritų eliminavo 15-oje vietoje reitinguoti Prinstono universiteto krepšininkai, išplėšę pergalę 59:55 (30:31, 29:24).

Beveik be keitimų (38 min.) žaidęs lietuvis Ąžuolas Tubelis buvo rezultatyviausias pralaimėtojų gretose – surinko 22 taškus (8/18 dvitaškių, 1/2 tritaškių, 3/4 baudų), atkovojo 5 ir perėmė 4 kamuolius, atliko po 1 rezultatyvų perdavimą ir bloką, bet suklydo 6 kartus.

Aukštaūgio brolis Tautvilas mačui registruotas nebuvo.

Nugalėtojams 15 taškų pelnė Tosanas Evbuomwanas.

Toks Arizonos atstovų fiasko sukėlė didelį ažiotažą anapus Atlanto. Net ir JAV prezidentas Joe Bidenas prieš „Kovo beprotybės“ pradžią prognozavo Ą. Tubelio komandai titulą, kurį vienintelį kartą jai pavyko iškovoti 1997 metais.

Primename, kad Ą. Tubelis šiame sezone NCAA fiksavo 19,8 taško, 9,3 atkovoto kamuolio ir 2 rezultatyvių perdavimų statistiką bei buvo išrinktas naudingiausiu „Pac 12“ konferencijos žaidėju.

Penktadienį „Kovo beprotybėje“ startuos Augustas Marčiulionis su Šventosios Marijos universiteto ekipa ir Hubertas Pivorius su Šiaurės Kentukio universiteto krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją