– Turbūt sunku prieš „Žalgirį“ žaisti trijų rungtynių seriją ir šitas rezultatas dėsningas?

– Be abejo sunkoka, bet... (atsidūsta). Aš prieš šią seriją tikrai tikėjausi, kad mes galime nugalėti „Žalgirį“, o ne taip beviltiškai žaisti, kaip mes šiandien žaidėme. Aš nežinau, ar čia trūkumas motyvacijos, ar kas čia...

– Na, prieš „Žalgirį“ žaidžiant motyvacijos turbūt neturėtų trūkti.

– Aš visą laiką sakydavau žaidėjams: jūs turite būti motyvuoti ir žaisti motyvuotai, kad kitais metais galbūt patys papultumėte į tą „Žalgirį“... Aš nežinau, prieš ką daugiau turi būti motyvacija, jei ne prieš „Žalgirį“ žaidžiant...

– Gal mažajam finale atsiras ta motyvacija?

– Duok Dieve, aš tikiuosi, kad mes žymiai geresnį krepšinį parodysiu.

Savo ruožtu „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas džiaugėsi kokybiškomis trečiomis rungtynėmis.

„Smagu, kad patekome į finalą, galbūt tas žaidimas nėra toks, kokio nori treneriai, bet mes stengiamės ir dirbame. O tobulėti visada yra kur.

Turėjome dvi dienas auklėjimo priemonių, visi šį kartą išėjo labiau nusiteikę, daugiau energijos atidavė aikštelėje, todėl toks ir rezultatas. Dabar bus daugiau laiko pailsėti, o finale motyvacijos neturėtų trūkti“, – iškart po mačo teigė P. Jankūnas.

Finalo serija startuos birželio 9 d., mažasis finalas prasidės birželio 10 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)