Netikėta nesėkmė šalies vicečempionui gali brangiai kainuoti: prasidėjus paskutiniam ratui „Rytas“ (23/8) turi vienu kluptelėjimu daugiau nei jo pagrindinis konkurentas „Neptūnas“ (22/7), o tai reiškia, kad jei situacija nepasikeis, būtent klaipėdiečiai potencialioje pusfinalio serijoje įgytų namų aikštės pranašumą.

Tuo metu Barselonos olimpinių žaidynių prizininko Dariaus Dimavičiaus diriguojamas „Nevėžis“ (5/26) atgaivino kovą dėl devintos pozicijos ir vejasi Šiaulių „Šiaulius“ (6/24).

Šeimininkų strategas Dainius Adomaitis spaudos konferencijoje buvo itin nusivylęs auklėtinių pasirodymu.

„Vienos iš tų rungtynių, kai gali pasakyti, kad neatlikome savo darbo. Gali daug ką kalbėti, grįžti prie to, ką akcentavome, bet esmė ne čia. Tai – kiekvieno charakteris ir nusiteikimas, o šiandien, deja, to nebuvo. Čia yra mano kaltė – jeigu tai padės“, – teigė treneris.

Lietuvos rinktinės vairininkas pasigedo savo žaidėjų atsakomybės ir pastangų.

„Gali, kaip sakau, daug pasiteisinimų ieškoti, bet kalba ne apie tai – jokio skirtumo, kas žaidžia aikštelėje. Tu paprasčiausiai turi jausti atsakomybę savo darbui prieš savo fanus namų arenoje ir turi arti joje“, – pridūrė jis.

Kita dvikova „Ryto“ laukia sekmadienį vėl sostinėje su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)