„Malonu, kad antroje pusėje kontroliavome rungtynes, bet mums trūko šviežumo. Pirmoje pusėje nesugaudėme varžovų, jie greitai judėjo ir mes vėlavome. Po pertraukos geriau gynėmės, bet „Nevėžis“ tikrai pataikė sunkius metimus ir sužaidė geras rungtynes“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Šį sezoną „Žalgiris“ net šešerias rungtynes sužais Kauno sporto halėje.

„Mums čia grįžti smagu, bet išėjome užmigę. Mes su nostalgija čia grįžtame ir į halę visada malonu užeiti. Aš čia esu užaugęs“, – kalbėjo treneris.

Treneris taip pat negailėjo pagyrų komandos naujokams Mariui Grigoniui ir Nathanui Woltersui.

„Jei galvojate, kad visi mes taškus, tai taip nebus. Grigonis ir Woltersas viską daro idealiai – jie įeina į sistemą ir pildo tai, ko iš jų reikalaujama. Jie netrukus supras savo vaidmenį sistemoje ir aš geriau suprasiu, kaip juos išnaudoti. Nereikia tikėtis, kad kiekvienas mes po 15 taškų. Mes norime būti komanda. Kol kas iki to dar toli“, – kalbėjo Šaras.

Sekmadienį „Žalgirio“ išvykoje laukia principinė dvikova su Vilniaus „Rytu“.

„Iki šiol daug jų nemačiau. Bet kokiu atveju, tai gera komanda. Laukia specifinės rungtynės. Vilniuje niekada nebūna lengva. Žaidėjai, manau, bus geriau nusiteikę nei šiandien“, – teigė Š. Jasikevičius.

Tuo metu „Nevėžio“ strategas Ramūnas Cvirka kalbėjo, jog žaidimas didesnę mačo dalį buvo apylygis.

„Šiandien pralaimėjome smulkius momentus, smulkias atkarpas. Atrodo, žaidžiame apylygiai, bet pralaimime 2 minučių atkarpą ir varžovas nutolsta. Padarėme net 18 klaidų. Tiesa, daug klydo ir „Žalgiris“. Be to, pralaimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių“, – spaudos konferencijoje kalbėjo R. Cvirka.

LKL turnyro lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)