Jonaviškiai (8-29) viltis pakilti iš dugno prarado po šio savaitgalio, kai pralaimėjo abejas rungtynes – Kauno „Žalgiriui-2“ ir Molėtų „Ežerūnui“. Paskutinė kitos savaitės dvikova su „Mažeikiais“ jiems nieko nebereikš.

Nuotr.: A.Čižos

Tuo metu didžiąją sezono dalį paskutinėje vietoje buvęs „Ežerūnas“ (11-25) laimėjo 4 kartus iš eilės ir taip išvengė iškritimo į žemesnę lygą.

„Ežerūnas“ dar netgi turi galimybių prasimušti į atkrintamąsias varžybas. Molėtų krepšininkai dviem laimėjimais atsilieka nuo Kauno KTU (13-23) ir „Mažeikių“ (13-23) komandų ir su abiem jomis susitiks paskutinę reguliariojo sezono savaitę.

Molėtiškiams reikia ne tik laimėti, bet ir padaryti tai kuo didesniais skirtumais ir tikėtis, kad tiek KTU, tiek „Mažeikiai“ pralaimės ir kitas savo savaitgalio rungtynes.

Turnyrinės lentelės viršūnėje – taip pat aiški situacija. Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ (29-7) jau yra rami dėl pirmosios reguliariojo sezono vietos, o Klaipėdos „Nafta-Uni-Akvaservis“ (25-12) – dėl antrosios.

Trečiąją-ketvirtąją vietas dalijasi „Telšiai“ ir Raseinių „Rasai“ (abi 22-14). Vietas ketverte jos gali prarasti tik tuo atveju, jeigu pralaimėtų abejas paskutinės savaitės rungtynes, o Vilniaus „Perlas“ (20-16) abu kartus laimėtų.

Primename, kad 1-4 vietas užimsiančios komandos iš karto iškovos vietas ketvirtfinalyje, o 5-12 ekipos kausis aštuntfinaliuose. Visuose etapuose bus žaidžiama iki trijų pergalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją