Sportiniu keliu į NKL patekęs Raseinių klubas pateikė visus reikiamus dokumentus ir tapo visateisiu lygos nariu.

Posėdyje dalyvavęs Raseinių „Rasų“ treneris ir klubo vadovas Albertas Vilimas teigė, jog debiutiniame sezone NKL naujokai išsišokti nežada ir į prizines vietas iškart netaiko.

"Rasai" su treneriu Albertu Vilimu (V. Judicko nuotr.)

„Sieksime išlaikyti komandos branduolį. Norime jaunos ir kovingos ekipos, kurioje būtų kuo daugiau vietinių žaidėjų ir tik keli „legionieriai“ iš kitų miestų. Stengsimės nenusileisti nei vienai komandai, būti konkurencingi kiekviename mače ir čempionate apskritai“, - kalbėjo A. Vilimas.

NKL posėdyje buvo svarstomas ir paskutinę vietą NKL čempionate užėmusio Plungės „Olimpo“ prašymas likti lygoje. Nors priėmus Raseinių komandą „Olimpas“ automatiškai neteko teisės dalyvauti NKL pirmenybėse, lygos vykdomasis komitetas nusprendė Žemaitijos klubui suteikti galimybę į čempionatą grįžti komerciniu keliu, nes tokią galimybę numato NKL reglamentas.

Tokiu atveju ateinančiame sezone NKL čempionate žaistų ne 15, o 16 komandų. Ar „Olimpas“ šia galimybe pasinaudos, paaiškės per mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)