Žalgiriečiai šeštadienį Panevėžyje 75:86 nusileido vietos „Lietkabeliui“ ir pralaimėję pusfinalio seriją 1-3 atsisveikino su viltimis apginti LKL čempionų titulą.


Lyg to būtų negana, po rungtynių „Žalgirio“ fanai paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matosi naktiniame Kauno klube vaikštinėjantis žalgirietis Tai Websteris. Įrašo autorių teigimu, daugiau žalgiriečių linksminosi privačiose klubo erdvėse.


Reaguodamas į situaciją, „Žalgirio“ klubas savo Facebook paskyroje išplatino pranešimą, kuriame rašoma: „Kauno „Žalgirio“ klubas apgailestauja, kad komandai ir jos sirgaliams išgyvenant sunkiausią sezoną nepriklausomos Lietuvos istorijoje, kai kurių komandos narių poelgiai neatitinka klubo pozicijos ir vertybių.

Klubas tokio elgesio netoleruoja ir aiškinasi situaciją. Nors iš rungtynių Panevėžyje sugrįžusios komandos didžioji dalis išsiskirstė po namus, kelių žaidėjų elgesys neatitiko klubo vertybių, todėl žaidėjams bus taikomos nuobaudos, numatytos pagal komandos vidaus taisykles.“

Trečiadienį „Žalgiris“ turėtų pradėti kovas LKL Mažojo finalo serijoje. Pirmosios rungtynės dėl bronzos medalių su Šiaulių „Šiauliai - 7bet“ vyks Kaune.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)