Tai buvo ketvirtoji kėdainiečių pergalė iš eilės. Prieš tai jie patiesė Pernu „Parnu“, Panevėžio „Lietkabelio“ bei „Šiaulių“ krepšininkus. Tuo tarpu kazachai patyrė jau ketvirtą nesėkmę paeiliui.

Įpusėjus ketvirtajam kėliniui priekyje dar buvo svečiai (68:67, 33-ąją min.), tačiau „Nevėžis“ šovė į priekį 13:4 ir susikrovė saugią 8 taškų persvarą (80:72, 39-ąją min.).

Gytis Sirutavičius buvo rezultatyviausias pralaimėjusių gretose. „Barsy“ garbę ginantis lietuvis pelnė 17 taškų, Edgaras Želionis pridėjo 9 taškus ir 13 atkovotų kamuolių, Lukas Brazdauskis įmetė 5.

„Nevėžis“ rungtyniavo be Tyrone Brazeltono, kuris prieš šį mačą atsisveikino su Kėdainių komanda.

„Nevėžis“: Valdas Dabkus 21 (4/4 dvitaškiai, 2/2 tritaškiai, 7 išpr. praž.), Arvydas Šikšnius 19, Gintaras Leonavičius 18, Simas Buterlevičius 9, Šarūnas Kulevičius 8 taškai.

„Barsy“: Gytis Sirutavičius 17 (0/5 trit.), Mikhailas Yevstigneevas 16, Brandonas Callahanas 9, Edgaras Želionis 9 (13 atk. kam.), Dmitrijus Gavrilovas 9 taškai.

Kitas rungtynes „Nevėžis“ žais jau sekmadienį, kuomet 16 val. namuose priims „Ventspils“ komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)