Rezultatyvios rungtynės buvo labai permainingos, o „Nevėžiui“ šiame mače koją pakišo nerezultatyvus trečias kėlinys.

Prasidedant 7-ai susitikimo minutei „Nevėžis“ atsiliko 11:13. Tačiau netrukus prabilo „Nevėžio“ taikliarankiai - tritaškį į varžovų krepšį pataikė Andrius Aleksandrovas, o jau kitos atakos metu - Darius Gvezdauskas. Gynėjas dar vieną tritaškį realizavo besibaigiant pirmo kėlinio laikui, ir „Nevėžis“ po pirmo kėlinio turėjo labai trapų dviejų taškų pranašumą - 25:23.

Antras ketvirtis prasidėjo šiurkščia baltarusių pražanga prieš Taylorą Kingą, bet tai nesutrukdė amerikiečiui pelnyti dviejų taškų ir realizuoti vieno baudos metimo (28:23). Tačiau iniciatyvą į savo rankas perėmę svečiai ilsėtis išėjo turėdami penkių taškų pranašumą (42:47).

Kibiai gynęsi svečiai trečiame ketvirtyje sustabdė „Nevėžio“ puolimą. Jie šeimininkams leido įmesti tik 9 taškus, o patys pelnė 24 ir susikrovė sau saugų pranašumą (51:71).

Ketvirtame kėlinyje „Nevėžis“ ėmė kopti iš duobės ir neskubėjo laidoti pergalės. Nedidelis spurtas, pražanga prieš D. Gvezdauską, pasiuntusi jį prie baudų metimo linijos, dar keli sėkmingi epizodai - ir netrukus „Nevėžis“ priartėjo - 64:73.

Tačiau svečių taškų badas ilgai neužsitęsė ir įsibėgėję varžovai iškovojo pergalę rezultatu 82:93.

24 taškus „Nevėžiui“ pelnė D. Gvezdauskas, 20 - T. Kingas, po 11 - Ernestas Ežerskis ir A. Aleksandrovas, 6 - Vaidotas Volkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)