Ilgai be darbovietės R. Jakštas nebuvo: jis tapo naujuoju Klaipėdos „Neptūno“ nariu.

Aukštaūgis šį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) vidutiniškai ant parketo praleisdavo po 13 minučių, pelnydavo po 3,1 taško ir atkovodavo po 3,6 kamuolio.

Baltijos krepšinio lygoje (BBL) jo rodikliai buvo kiek solidesni – 17 minučių aikštelėje, 7,2 taško bei 3,9 atkovoto kamuolio. Jakštas rinkdavo po 9,7 naudingumo balo.

Neabejotinai geriausias rungtynes puolėjas sužaidė Estijoje, kuomet mače su Pernu „Parnu“ ekipa jis per 34 minutes pelnė 19 taškų (7/9 dvitaškių, 5/6 baudų), atkovojo 11 ir perėmė 3 kamuolius, blokavo 2 metimus, atliko 1 rezultatyvų perdavimą bei surinko net 32 naudingumo balus, o jo vedama „Nevėžio“ ekipa 99:66 sutriuškino varžovus.

Artimiausias rungtynes „Nevėžis“ žais jau ketvirtadienį 18:30 val., kuomet Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyro susitikime Panevėžyje grumsis su vietos „Lietkabeliu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)