Paskutinėje, ketvirtoje, pirmadienio dvikovoje triumfavo „JL Electrified Youngsters“, kurie nelauktai 64:52 parklupdė ryškiais akistatos favoritais laikytus VDU krepšininkus.

Vokietijos jaunimo rinktinių narių pagrindu suformuotas „JL Electrified Youngsters“ kolektyvas pirmavo nuo pirmos minutės iki paskutinės, o vienu metu net triuškino savo varžovus – 49:29.

Nugalėtojų gretose nesulaikomas buvo Joshua Obiesie iš Viurcburgo „s. Oliver“, kuris sumetė 23 taškus (5/6 dvitaškiai, 3/4 tritaškiai, 4/4 baudos). Jam solidžiai talkino Garai Zeebas, pridėjęs 14 taškų.

VDU, iš žaidimo atakavusio tik 34 procentų taiklumu, puolimo lyderiai buvo Donatas Sabeckis ir Justas Tamulis, surinkę atitinkamai 14 ir 13 taškų.

Primename, kad pirmose turnyro rungtynėse Arno Veličkos vedama „Royal Decors“ komanda 75:66 nugalėjo „Komandorų“ ekipą, antrame susitikime „Katos grupė“ 70:62 įveikė „DP“ atstovus, o trečiame mače net septyni taiklūs Simo Jasaičio tritaškiai nukalė pergalę „Arotena oaks“ pajėgoms 66:56 prieš „Synkarb“.

Iš viso Vasaros lygoje varžosi 8 komandos, kurios per daugiau nei savaitę sužais 31 rungtynes.

Liepos 27-rugpjūčio 2-ąją per dieną pirmajame etape bus žaidžiama po 4 susitikimus.

Rugpjūčio 4-ąją keturios geriausios komandos išmėgins jėgas pusfinaliuose, o finalas įvyks rugpjūčio 5-ąją.

Karščiausias vasaros dvikovas žiūrėkite Delfi portale ir televizijos kanalu Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)