Teigiama, kad dėl naujos karjeros perspektyvų S. Butterfieldas paliko Emilijos Redžo „Grissin Bon“ klubą, su kuriuo turėjo dar dvejų metų sutartį.

„Kaip daugelis žinote, tikrai mėgaujuosi darbu nekilnojamo turto srityje. Pastaruosius metus sunkiai dirbau ir galiu didžiuodamasis pranešti, kad oficialiai tapau nekilnojamo turto agentu“, – rašo krepšininkas. – Jaudinuosi imdamasis naujo iššūkio – padėti žmonėms pasiekti savo tikslus nekilnojamo turto srityje. Jei žinote, kas nori investuoti į nekilnojamą turtą, džiaugsiuosi, galėdamas būti projekto dalimi. Jei turite klausimų ar pasiūlymų, susisiekite su manimi“.

S. Butterfieldas Utenos „Juventus“ marškinėlius vilkėjo 2015-2016 metų sezoną ir dėl savo žaidimo stiliaus net buvo pramintas amerikietiškuoju Arvydu Macijausku. Tokią pravardę legionieriui davė tuomet prie ekipos vairo stovėjęs Antanas Sireika.

Praėjusiais metais jis žaidė Roko Giedraičio atstovaujamoje Berlyno ALBA komandoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)