V. Šulskis praėjusiame „Betsafe-LKL“ sezone vidutiniškai rungtyniavo po beveik 27 minutes, pelnė 9 taškus (52,2 proc. dvitaškių, 29,6 proc. tritaškių, 67,4 proc. baudų), atkovojo po 4,1 kamuolio, atliko po 1,9 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 9,4 naudingumo balo.

„Vytas – komandos žmogus, kurio nauda žaidimui neatsispindi vien statistikos grafose. Jis gali tiek sukurti situaciją kitiems, tiek pats užbaigti atakas. Be to, Vyto charakterio savybės leidžia jam nesunkiai pritapti prie komandos draugų. Pernai turėjome tikrai smagų kolektyvą, kas atsispindėjo ir aikštelėje, tikimės, kad panašiai bus ir artėjantį sezoną“, – kalbėjo „Juventus“ ekipos direktorius Eimantas Skersis.

„Labai malonu, kad komandos vadovai išreiškė norą mane matyti kitu metų komandoje. Praėjęs sezonas pasibaigė netikėtai ir tikiu, kad galėjome pakovoti dėl vietos ketvertuke. Pasirinkimas likti Utenoje nebuvo sunkus – pati organizacija ir miestas yra jau puikiai pažįstami, o kiek teko kalbėti su komandos treneriu, tai jis bandys išlaikyti komandos branduolį. Man tai patinka“, – savo mintimis dalijosi krepšininkas.

„Juventus“ ekipos marškinėlius V. Šulskis vilkėjo ir 2016/2017 metų sezone bei kartu su komanda iškovojo Karaliaus Mindaugo taurės bronzos medalius.

Be V.Šulskio sutartis su „Juventus“ klubu taip pat turi Žygimantas Skučas, Gintautas Matulis, Ignas Vaitkus, Gytis Radzevičius, Arnas Beručka bei Martynas Žvirblis.