„Buvo labai sudėtingos rungtynės, pareikalavusios rimtos kovos. Mes bandėme į aikštelę žengti nusiteikę agresyviai ir diktuodami savo sąlygas tam, kad galėtume apginti savo aikštę. Jie labai gera komanda, todėl pradžioje atitrūko, tačiau mes nepametėme galvos, toliau kovojome ir perlaužėme rungtynes“, – po įspūdingos pergalės kalbėjo „Žalgirio“ vidurio puolėjas.

Nuostabiai visoje serijos rungtyniaujantis Brandonas Daviesas buvo vienas svarbiausių pergalės kalvių. Vidurio puolėjas per kiek daugiau nei 24 minutes pelnė 18 taškų, atkovojo 3 kamuolius bei surinko 23 naudingumo balus. Dėl tokio savo pasirodymo amerikietis atidavė duoklę komandos draugams.

„Jaučiu didesnį pasitikėjimą savo jėgomis, o komandos draugai sukuria man puikius šansus pelnyti taškus. Įžaidėjai suranda mane reikiamu metu, reikiamoje vietoje, o aš stengiuosi atlikti savo darbą“, –komandos draugus gyrė aukštaūgis.

Visa Graikijos grandų priekinė linija per susitikimą sugebėjo pelnyti vos 12 taškų, o vienam iš „Olympiakos“ lyderių Georgiui Printeziui antradienio vakaras buvo tiesiog košmariškas.

Aukštaūgis per 24 minutes pelnė vos 3 taškus, iš 10 metimų iš žaidimo pataikė vos vieną bei surinko minus 2 naudingumo balus. Pasak B. Davieso, tik puikios gynybos dėka pavyko sustabdyti graikų centrus.

„Mes stengėmės kietai žaisti gynyboje ir išmušti juos iš ritmo. Pasikartosiu, jie gerai komanda, tačiau šiandien turime atiduoti duoklę savo gynybai. Tik jos dėka mes laimėjome“, – kalbėjo amerikietis.

Po pralaimėtų rungtynių Pirėjuje, anot B. Davieso, žalgiriečiai padarė išvadas.

„Manau, kad pakeitėme savo požiūrį. Šiandien buvome kur kas labiau susikoncentravę, pasiruošę, tačiau serija nesibaigia. Ketvirtadienį laukia svarbiausios sezono rungtynės“.

Ketvirtasis „Žalgirio“ ir „Olympiakos“ serijos mačas – ketvirtadienį 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)