Joje dalyvavo ekipos vyriausiasis treneris Dwane'as Casey ir žaidėjai Greivisas Vasquezas, Kyle'as Lowry, Louisas Williamsas, Pattrickas Pattersonas bei DeMaras DeRozanas.

Jie sutartinai teigė, kad šių metų fiasko – daug skaudesnis nei apmaudi praėjusi metų nesėkmė 3:4 prieš Bruklino „Nets“, kai torontiečiams iki antro atkrintamųjų etapo pritrūko vos vieno taiklaus metimo.

Jono Valančiūno bendraklubiai pripažino, kad puikiai serijai pasiruošę „Wizards“ juos tiesiog sumalė į miltus, o vienais pagrindinių jų pergalės faktorių įvardijo gerą pataikymą ir Paulą Pierce'ą.

„Raptors“ krepšininkai taip pat tikino, kad nenori drastiškų permainų komandos sudėtyje, nes jaučia, jog ji turi labai daug potencialo.

„Nemanau, kad mes esame tokie geri, kaip kad pradėjome šį sezoną (24/7), bet taip pat ir nesame tokie blogi, kaip jį užbaigėme, – pareiškė D. Casey, atkreipęs dėmesį į antroje sezono pusėje suprastėjusią saviškių gynybą. – Bet mes iškovojome 49 pergales ir laimėjome Atlanto divizioną“.

„Dar per anksti kalbėti apie tai, kurie žaidėjai paliks ekipą. Susėsime su M. Ujiri ir aptarsime viską. O dėl savo darbo esu ramus, nes nieko nesprendžiu. Bet pasitikiu rezultatais, kuriuos pasiekiau ir ką nuveikiau nuo tuo laiko, kai čia atvykau“, – kalbėjo jis, į Torontą atvykęs 2011 m. – iškart po to, kai būdamas Dalaso „Mavericks“ trenerio asistentu tapo NBA čempionu.

Paklaustas apie J. Valančiūno progresą šiais metais D. Casey tikino, kad jis – pastebimas.

„JV gynyba varžovams žaidžiat du prieš du gerėja. Galbūt jam reikia dažniau gauti kamuolį, kad jis neprarastų motyvacijos gintis ir kovoti dėl kamuolių. Bet kokiu Jono laukia darbinga vasara, nes jam reikia pagerinti kojų darbą ir įgyti greičio“, – užsiminė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)