Pasak pranešimo, A. Butkevičius traumą patyrė per spalio 5 dieną Prienuose vykusias LKL rungtynes. Uostamiesčio krepšininkai tądien rezultatu 88:73 nugalėjo „Prienus“, tačiau pergalę apkartino tai, kad per šią dvikovą A. Butkevičiui stipriai buvo sumuštas veidas.

Atlikus išsamesnius tyrimus, paaiškėjo, kad neptūniečiui lūžo skruostikaulis, tad žaidėjui teko skubiai gultis ant operacinės stalo.

Artimiausiomis dienomis A. Butkevičiui bus pagaminta speciali apsauginė veido kaukė ir tikimasi, kad jis jau spalio 15 dieną žais pirmas ULEB Eurolygos turnyro rungtynes su Vitorijos „Laboral Kutxa“ (Ispanija) ekipa.

Artimiausias Eurolygos rungtynes Klaipėdos klubas „Švyturio“ arenoje „Neptūnas“ žais spalio 23 dieną (19 val.) su Belgrado „Crvena Zvezda telekom“ (Serbija) krepšininkais.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)