„Laimėdami antrąsias LKL mažojo finalo serijos rungtynes Panevėžyje, susigrąžinome iniciatyvą į savo rankas. Darysime viską, kad iniciatyvos nebepaleistume. Nebus lengva, nes visi žinome, kokie patyrę yra „Lietkabelio“ žaidėjai. Tikimės, kad namuose, palaikomi savų nuostabių sirgalių, sugebėsime perlaužti seriją į savo pusę“, – teigė šiandien 41-ąjį gimtadienį minintis „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

Anot jo, po įtemptos LKL pusfinalio serijos su Vilniaus „Lietuvos rytu“, neptūniečiams iš pradžių buvo sudėtinga persiorientuoti ir priprasti prie „Lietkabelio“ žaidimo.

„Tikiuosi, kad po pergalės Panevėžyje, jau persiorientavome, įgavome daugiau pasitikėjimo ir atstatėme jėgas. Norėtųsi nudžiuginti savus sirgalius ir laimėti namuose. Tą stengsimės daryti iš visų jėgų, kaip mums pavyks – pamatysime“, – atsargiai kalbėjo K. Maksvytis.

Jis teigė, kad didelis dėmesys bus kreipiamas broliams – Darjušui ir Kšyštofui Lavrinovičiams bei praėjusį antradienį geriausias karjeros rungtynes sužaidusiam Donatui Taroliui.

„Negalime duoti šiems žaidėjams laisvės. Veteranus reikia spausti ir varginti visas rungtynes. Jei norime laimėti, privalome būti energingesni ir šviežesni“, – sakė K. Maksvytis.

„Neptūnui“, esant reikalui, šįvakar yra pasiryžęs padėti čiurnos traumą išsigydęs Arūnas Mikalauskas. Klaipėdiečių gretose nebus kito jaunojo žaidėjo – Džiugo Slavinsko, kuris išvyko į Lietuvos U20 rinktinės treniruočių stovyklą.

Priminsime, kad pirmąsias mažojo LKL finalo serijos rungtynes klaipėdiečiai namuose pralaimėjo rezultatu 69:83, tačiau Panevėžyje sugebėjo laimėti rezultatu 71:69 bei atkurti serijos pusiausvyrą – 1:1.

Ketvirtosios serijos rungtynės vyks birželio 17 dieną (sekmadienį) 17.20 val. Panevėžyje. Jei reikės penktųjų serijos rungtynių, jos vyks birželio 19 dieną (antradienį) 18.50 val. Klaipėdoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)