Sūduvos klube tradiciškai rezultatyviausias buvo Marius Janišius - 19 taškų. Jis dar 13 kartų atkovojo kamuolį po krepšiais. Vilius Gabšys surinko 14 taškų, o Mindaugo Budzinausko sąskaitoje 13 taškų.

Dėl nugaros skausmų šioms rungtynėms registruotas nebuvo Anisimovas, o dėl bronchito „Neptūne“ nežaidė Marius Kasiulevičius. Maža to, antrojo kėlinio pradžioje dešiniąją čiurną patempė Vaidotas Pridotkas, kuris negalėjo tęsti rungtynių.

„Sūduva“ per šį mačą nepirmavo nė karto. Dvikovą „Neptūnas“ pradėjo 11 taškų be atsako, o po dviejų Aido Viskonto taiklių baudų skirtumas šoktelėjo iki 14 taškų – 18:4 (7-ąją min.).

Nuolat pirmavusiam „Neptūnui“ į nugarą marijampoliečiai kvėpuoti ėmė trečiojo kėlinio pabaigoje. M.Janišius pataikė dvitaškį ir sumažino atsilikimą iki 8 taškų (52:60), tačiau lemiamą kėlinį šeimininkai pradėjo 7 taškais be atsako ir mačo baigtis tapo aiški.

Sėkmingai dėl traumuos iš rikiuotės iškritusį Anisimovą pakeitę gruzinas S.Atuašvili. Iki šiol per penkerias rungtynes „Neptūno“ gretose 223 cm ūgio krepšininkas nebuvo pelnęs nė taško, o į „Sūduvos“ krepšį įmetė 12 taškų ir buvo vienas „Neptūno“ lyderių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją