Vidurio puolėjas yra registruotas NKL kovoms ir į aikštelę išbėgti galės jau šios dienos dvikovoje su Tauragės krepšinio klubu, šį mačą tiesiogiai stebėti galėsite tinklalapyje Delfi TV.

Iš Šiaulių kilęs aukštaūgis yra atstovavęs šalies jaunučių ir jaunių rinktinėms, o praėjusią vasarą jis gavo kvietimą ir į Europos čempionatui besiruošiančią Lietuvos jaunimo komandą, tačiau jai atstovauti negalėjo dėl patirtos peties traumos.

„Jaunas ir aukštas vaikis, neblogai atlikinėjantis judesius, manau, kad turintis didelę perspektyvą, – apie „Neptūnas-Akvaservis“ naujoką kalbėjo treneris Tomas Gaidamavičius. – Mūsų sistema dirba, kad ugdytų jaunus vaikinus, tad Rokui čia yra tikrai gera vieta tobulėti.

Matosi, kad jis dar nėra įėjęs į formą, nes dėl peties operacijos nežaidė ilgą laiko tarpą, tačiau dirbo fiziškai. Jam reikės šiek tiek laiko įsivažiuoti, bet mes pasiruošę laukti.“

2014-aisiais Gadiliauskas buvo sudaręs ketverių metų kontraktą su Las Palmo „Gran Canaria Herbalife“ klubu. Šio Ispanijos klubo sistemai jis priklausė tris sezonus, po kurių nutraukė kontraktą ir praėjusią vasarą persikėlė į Sankt Peterburgo „Zenit“.

2017-aisiais pasaulio U19 čempionate R. Gadiliauskas vidutiniškai rinkdavo po 5,3 taško ir 5,1 atkovoto kamuolio. Tuo metu šešiolikmečių pirmenybėse 2014-aisiais aukštaūgis pelnydavo po 10,9 taško ir sugriebdavo po 9,7 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)