Po sėkmingo pasirodymo Vilniuje J. Palaciosas išvyko į Turkiją. Pusantro sezono 203 cm ūgio krepšininkas praleido Izmiro „Pinar Karšiyaka“ klube, o praėjusį vasarį persikėlė į Bursos „Tofaš“.

Paskutinis karjeros etapas jam susiklostė prastai: Turkijos pirmenybėse kolumbietis vidutiniškai rinko po 4,6 taško ir 3,6 atkovoto kamuolio.

Tuo metu Panevėžio „Lietkabelis“ paskelbė apie gausėjantį trenerių štabą. Naujajam ekipos strategui iš Latvijos Artūrui Štalbergui talkins ne tik Gintaras Kadžiulis.

Į Klaipėdos „Neptūną“ išvykusį Juricą Žužą Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vicečempionų gretose pakeis 46-erių Vitalijus Černis.

Ukrainietis 13 metų profesionaliai žaidė gimtosios šalies lygoje, o savo trenerio karjerą pradėjo dirbdamas Rimanto Endrijaičio asistentu. 2007 metais V. Černis trumpam tapo Ukrainos rinktinės asistentu, vėliau vadovavo šalies 16-mečių rinktinei.

2009 metais jis tapo Kijevo „BC Kyiv“ vyr. treneriu, o 2010 m. buvo paskirtas jauniausiu visų laikų Ukrainos vyrų rinktinės vyr. treneriu. Vėliau specialistas dirbo Kijevo „Budivelnik“ trenerio asistentu.

Naujuoju „Lietkabelio“ fizinio rengimo treneriu tapo Vidmantas Šlapokas, kuris pakeis Robertiną Vilimą. 66-erių specialistas per savo karjerą yra dirbęs Stambulo „Bešiktaš“, Vilniaus „Lietuvos ryte“, Rygos VEF, Brėmerhafeno „Eisbaren“ ir kitose komandose.

Pasiruošimą naujajam sezonui „Lietkabelis“ pradės rugpjūčio 14 dieną Panevėžyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)