„Džiaugiamės pasirašę sutartį su Norbertu, kuris sustiprins mūsų priekinę liniją. Tai atletiškas žaidėjas, galintis žaisti tiek penktoje, tiek ketvirtoje pozicijoje“, –bcneptunas.lt sakė klubo sporto direktorius Dainius Vaitelis.

„Naujas šansas, kitoks požiūris bei nauja galimybė save išreiškti aikštelėje. Nauja komanda, naujos strategijos, manau, kad tai tik man bus tik į naudą“ – teigė iš Kėdainių kilęs 25-erių naujokas.

2017-2018 metų sezone N. Giga žaidė NCAA, kurioje gynė Džeksonvilio universiteto komandos garbę. Aikštėje praleisdamas daugiau nei 25 minutes jis pelnė po 8,6 taško, atkovojo 6,3 kamuolio bei atliko 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Į Lietuvą sugrįžęs vidurio puolėjas pasirašė sutartį su Vilniaus „Ryto“ klubu, tačiau buvo paskolintas Stargardo „Spojnia“ klubui. Lenkijos pirmenybėse N. Giga vidutiniškai žaidė po 23 minutes, pelnė po 10,4 taško, atkovojo 5,7 kamuolio ir rinko 11,6 naudingumo balo.

208 cm ūgio krepšininkas praėjusį sezoną vilkėjo „Juventus“ marškinėlius ir LKL žaidė po 14 minučių, per kurias pelnė po 6,8 taško, atkovojo 3,3 kamuolio bei rinko 7,5 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)