Uostamiesčio klubas su perspektyviu žaidėju ilgalaikę sutartį sudarė dar šio sezono pradžioje.

A. Einikį drąsiai galima vadinti dar vienu klaipėdietišku produktu – 195 cm gynėjas yra baigęs Vlado Knašiaus krepšinio mokyklą ir rungtyniavo įvairaus amžiaus jaunimo rinktinėse.

Krepšinio specialistai ne kartą yra pabrėžę, kad A. Einikis išsiskiria ne tik taikliais tritaškiais, bet ir sveiku įžūlumu, reikalingu krepšinio aikštelėje. Jis puikiai mato aikštę ir greitai įsilieja į žaidimą.

Šiame sezone žaidėjas atstovavo Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ komandai, kuri šiuo metu varžosi Nacionalinėje krepšinio lygos (NKL) finalo serijoje. Vėliau krepšininkas buvo paskolintas Mažeikių „Mažeikiams“. NKL pirmenybėse A.Einikis ant parketo praleisdavo po 24 minutes, įmesdavo po 8 taškus, atkovodavo 2,3 kamuolio, atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 6,9 naudingumo balo.

A. Einikis yra ilgamečio Lietuvos rinktinės žaidėjo Gintaro Einikio sūnus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)