„Žinoma tik tai, kad dar žaisti negalės dar sausį traumą patyręs M. Runkauskas. Jis dar jaučia čiurnos skausmus. O dėl kitų krepšininkų viskas paaiškės tik penktadienį prieš rungtynes. Kol kas spėlioti nesiryžtu. E. Dainys ir latvis A. Bruninsas per treniruotes susižeidė čiurnas, o L. Mikalauskas sunegalavo: nuo šeštadienio jį kamuoja padidėjusi kūno temperatūra.

„Kurį laiką negalėjome normaliai ir treniruotis“, - situaciją pakomentavo „Neptūno“ komandos treneris Osvaldas Kurauskas.

Nepaisant šių negalavimų, penktadienį 16 val. Prienuose „Neptūnas“ darys viską, kad tik iškovotų pergalę.

„Tikrai neketiname nuleisti rankų. Kausimės, kiek tik leis jėgos. „Rūdupis“ jau antri metai įrodinėja, kad yra tarp LKL lyderių. Be to, jie prieš kurį laiką pasistiprino Valdu Dapkumi. Tai jaunų, ambicingų ir itin patyrusių žaidėjų mišinys. Lengva tikrai nebus“, - pabrėžė O. Kurauskas.

Priminsime, kad „Neptūnas“ šį sezoną (praėjusių metų spalio 18 dieną) Klaipėdoje LKL rungtynėse „Rūdupį“ įveikė rezultatu 80:73.

„Prieš rungtynes nuotaikos - kovinės. Sieksime revanšo. Privalome iškovoti pergalę“, - pabrėžė „Rūdupio“ strategas Virginijus Šeškus.

„Rūdupiui“ šioje dvikovoje negalės padėti kojos traumą per treniruotę patyręs Andrius Mažutis.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją