Birželio pabaigoje su „Žalgiriu“ sutartį pagal formulę „1+1“ pasirašęs R. O’Neale’as ją nutraukti galėjo tik sulaukęs garantuoto pasiūlymo iš NBA. Ir tokį krepšininkas gavo – pranešama, kad jis rankomis su Jutos „Jazz“ klubo vadovais sukirs dėl trejų metų sutarties, tačiau garantuotą kontraktą amerikietis turės tik pirmajam sezonui.

Save stipriausios pasaulio krepšinio lygos komandų atstovams krepšininkas užsirekomendavo Vasaros lygoje. Vilkėdamas Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipos marškinėlius jis per 19 minučių vidutiniškai rinko po 4,6 taško, 3,6 atšokusio kamuolio ir 1,4 rezultatyvaus perdavimo.


Į tokią situaciją „Žalgiris“ šią vasarą pateko jau antrą kartą – kaip niekada anksti sudėtį susikomplektavęs Kauno klubas buvo šokiruotas, kai Lukas Lekavičius nusprendė kelti sparnus į Atėnų „Panathinaikos“.

Tiesa, tąkart su pamainos jaunajam įžaidėjui paieškomis žalgiriečiai neužtruko – pasirašyta sutartis su 27-erių metų 188 cm ūgio gynėju Dee Bostas.

Dabar „Žalgiryje“ liko keturi naujokai – Aaronas White‘as, Vasilije Micičius, Brandonas Daviesas ir D. Bostas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)