Didžiąją dvikovos dalį žingsneliu priekyje buvę šeimininkai subyrėjo gynyboje ketvirtame kėlinyje, per kurį praleido net 31 tašką.

„Chimki“ iš bėdos neištraukė 25 Aleksejaus Švedo taškai, 12 pridėjo Malcolmas Thomasas, 11 – Jordanas Mickey.

Nugalėtojų gretose nesustabdomas buvo gynėjas iš JAV D'Angelo Harrisonas, suvertęs net 34 taškus ir atkovojęs 12 kamuolių, 21 tašką ir 10 atkovotų kamuolių pridūrė latvis Martinas Meieris.

Likus vienoms rungtynėms iki reguliaraus sezono pabaigos devintą vietą užimantis „Jenisej“ (10/15) jau nebeturi galimybių patekti į atkrintamąsias varžybas.

Tuo metu „Chimki“ (19/6) nebepajudės iš trečios vietos, nors prieš tai dar turėjo viltį aplenkti laipteliu aukščiau žengiančią Kazanės UNIKS (20/5).

Tai reiškia, jog potencialioje pusfinalio akistatoje tarp šių komandų namų aikštės pranašumą turės Tatarstano sostinės atstovai.

„Chimki“ varžovai ketvirtfinalyje dėl įtemptos situacijos turnyro lentelės viduryje paaiškės tik po paskutiniojo turo.

Jais pretenduoja tapti ir Donaldo Kairio vadovaujamas Talino „Kalev“ (14/12) klubas.

Septintoje vietoje žengianti Estijos ekipa netikėtai namuose 81:76 (26:15, 25:19, 13:27, 17:15) palaužė ketvirtą vietą užimantį Krasnodaro „Lokomotiv“ (17/8).

Nugalėtojams 24 taškus pelnėTony Wrotenas, Rusijos klube išsiskyrė buvęs žalgirietis Jerome'as Randle'as (17 taškų).

Primename, kad kelialapį į Eurolygą pelnys VTB lygos čempionai arba finalininkai, jei titulą apgins ilgalaikę licenciją turinti Maskvos CSKA, kuri jau užsitikrino reguliaraus sezono nugalėtojos laurus (22/4).

Tiesa, Eurolyga dar nepaskelbė, kam atiteks likęs vienintelis vardinis kvietimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)