LKL pusfinalio etapas startuos gegužės 28 dieną pirmosiomis rungtynėmis sostinėje, kur „Lietuvos rytas“ namuose priims „Neptūną“.

„Sostinės ekipa palieka gerą įspūdį. Ketvirtfinalyje strigo tik išvykos rungtynėse, šiuo metu demonstruoja gerą formą, atrodo grėsmingai.

Su Vilniaus ekipa žaidėme daug kartų, su paskutine jų sudėtimi kovojome dukart, pasidalinome po pergalę. Manau, bus įdomu. Mes šios serijos taip pat nepradėjome labai gerai, bet jei pastebėjote, mano vadovaujamos ekipos įsibėgėja vėliau.

Tikiuosi, mes dabar įsibėgėjome, dar į rikiuotę grįš gynėjas Jerry Johnsonas ir duosime gerą kovą „Lietuvos rytui“, – po pergalės kalbėjo „Neptūno“ strategas Kazys Maksvytis.

Kalbėdamas apie traumą patyrusio veterano Tomo Delininkaičio gerą sportinę formą, treneris manė, kad patirtis leidžia gynėjui lemiamoje sezono dalyje mobilizuotis ir atnešti komandai daug naudos. Pasvalyje T. Delininkaitis per beveik 12 min. pelnė net 17 taškų. Strategas užsiminė, kad T. Delininkaitis pasitempė čiurną ir jo trauma nėra rimta.

K. Maksvytis džiaugėsi, kad ketvirtose rungtynėse suteikė šansą Matui Jucikui, kuris iki tol šioje serijoje žaidė vos keturias minutes. M. Jucikas per beveik 20 min. pataikė tris dvitaškius, pridėjo baudos metimą, atkovojo 4 kamuolius ir surinko 12 naudingumo balų.

„Jis ne tik atkovojo kamuolius, bet ir išgąsdino varžovus, privertė juos mesti kitus metimus. Jam nelengva pakilus nuo suolo iškart įsilieti į žaidimą, bet jis atnešė daug naudos“, – apie M. Juciką kalbėjo K. Maksvytis. Jis vylėsi, kad sėkmingas aukštaūgio žaidimas leis treneriui krepšininką įtraukti į sudėtį ir pusfinalio serijoje.

„LKL sezonas ilgas, reikės ne tik jo, bet ir kitų, mažiau žaidžiančių indėlio. Žaisime prieš „Lietuvos rytą“, kurio gretose – ilgas atsarginių suolelis, žaidžia greitą krepšinį, tad mums neužteks 6-7 krepšininkų, reikės remtis ir kitais“, – teigė „Neptūno“ strategas K. Maksvytis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)