Prie komandą jau palikusių vyriausiojo trenerio Ramūno Butauto, generalinio direktoriaus Manto Ignatavičiaus ir sporto direktoriaus Roko Mickevičiaus, portalo krepsinis.net žiniomis, prisijungs ir broliai Lavrinovičiai – 38-erių su puse metų Darjušas ir Kšyštofas.

Nors kol kas apskritai neaišku, ar Lavrinovičiai dar tęs savo sportinę karjerą, net jei ir taip, „Lietkabelio“, kuriam atstovavo pastaruosius du sezonus, aprangos jie nebevilkės.

Nors Brolių, rinkusių po 9 taškus, nauda Panevėžio klubui buvo neišmatuojama, praėjusį sezoną jų varžovai jau vis dažniau išnaudodavo jų amžių ir ne be tokias greitas kojas.

Štai po ketvirtfinalio serijos antrų rungtynių Šiauliuose paklaustas, ar „Šiauliams“ geriau, kai panevėžiečių gretose kartu žaidžia abu broliai Lavrinovičiai, Antanas Sireika atvirai pareiškė, kad taip.

„Jeigu pasakysiu, tai jie dabar kaip sureaguos? Man geriau, kai jie abu kartu aikštelėje žaidžia. Kodėl? Pasakysiu kada nors vėliau“, – šyptelėjo specialistas.

„Lietkabelis“ šį tarsezonį sukirto rankomis su strategu Gintaru Kadžiuliu ir generaliniu direktoriumi Martynu Purliu.

Komandą, kuri kitą sezoną kovos ne tik LKL, bet ir FIBA Čempionų lygoje, taip pat sustiprino ir Vytenis Lipkevičius.

Visgi „Lietkabelis“ dar tik pradeda komplektacijos darbus. Sutartis su klubu turi tik jis, Donatas Tarolis, Tomas Rimša ir Dominikas Mavra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)