Amerikietis sirgo Hodžkino limfoma – tai piktybinė limfoma, kitaip dar vadinama limfogranulomatoze, Hodgkin-Sternberg-Paltauf liga.

„Timberwolves“ klubas prastą žinią paskelbė dar rugpjūtį – tada daktarai tikino, kad vėžys tikrai yra pagydomas. Visgi nuo to laiko trenerio būklė tik blogėjo – jo organizmas labai prastai reagavo į atliktą chemoterapiją.

F. Saundersas buvo „Timberwolves“ klube dirbo ne tik treneriu – jis taip pat buvo krepšinio operacijų prezidentas ir vienas iš savininkų. Dabar už „Timberwolves“ vairo dabar stovi jo asistentas Samas Mitchellas.

F. Saundersas NBA komandas treniruoti pradėjo 1995 metais. Pirmoji jo stipriausios pasaulio lygos komanda buvo būtent „Timberwolves“, kurioje jis praleido net 10 metų.

Vėliau strategas stovėjo už Detroito „Pistons“ ir Vašingtono „Wizards“ komandų vairų, o 2014 metais grįžo į „Timberwolves“ klubą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją