S. Curry iššūkį mesti bandys komandos draugas „Warriors“ klube Klay Thompsonas, „raketų“ barzdočius Jamesas Hardenas, „Bucks“ puolėjas Khrisas Middletonas, Jono Valančiūno bendraklubis Kyle'as Lowry, „Clippers“ gynėjas J. J. Redickas, „Heat“ aukštaūgis Chrisas Boshas ir jauniausias konkurso dalyvis 19-metis Devinas Bookeris iš „Suns“ ekipos.

Tritaškių konkursas Toronto „Air Canada Centre“ arenoje vyks vasario 13 dieną.

Šeštadienio vakarą dėl prizų kovos ir šokliausi lygos žaidėjai. Be „Oro karaliaus“ titulą ginsiančio Zacho LaVine'o („Timberwolves“) dar išvysime įspūdingus Willo Bartono („Nuggets“), Aarono Gordono („Magic“) ir Andre Drummondo („Pistons“) skrydžius.

O štai įgūdžių konkurse šiemet įvesta naujovė – tarpusavyje varžysis ne tik gynėjai, bet ir aukštaūgiai. Geriausiojo vardą šiemet gins „Rockets“ įžaidėjas Patrickas Beverley, o jo konkurentais bus C. J. McCollumas iš „Trail Blazers“, „Celtics“ mažylis Isaiah Thomasas ir Jordanas Clarksonas iš „Lakers“.

Aukštaūgio ketvertas atrodys taip: DeMarcusas Cousinsas („Kings“), lygos naujokas Karlas-Anthony Townsas („Timberwolves“), vikrusis Anthony Davisas („Pelicans“) ir trigubų dublių meistras Draymondas Greenas („Warriors“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją