Ne vienerius metus kryptingai esporto srityje dirbanti NBA lyga nusprendė pasitelkti ją ir sudominant gerbėjus Europoje. Tai padaryti padės garsus futbolininkas Thibautas Courtois.

NBA paskelbė, jog Madrido „Real“ komandos vartininkas kiekvieną sekmadienį „NBA 2k“ vaizdo žaidimo platformoje varžysis su įvairiais sportininkais bei transliuos tai savo „Twitch“ paskyroje.

Parodomosios T. Courtois „2K“ kovos prasideda šį sekmadienį: 22 val. Lietuvos laiku belgas žais prieš kitą garsų futbolininką – Dortmundo „Borussia“ gynėją Mattsą Hummelsą.

T. Courtois valdys Milvokio „Bucks“, o M. Hummelsas – Dalaso „Mavericks“.

„Esu didelis NBA gerbėjas ir dievinu „2K“ žaidimą. Pandemijos metu turime likti vieningi ir pasilinksminti. Pirmajame mače su Mattsu žaisime valdydami pačius įdomiausius NBA žaidėjus iš Europos – Giannį Anteotokounmpo ir Luka Dončičių“, – sakė T. Courtois.

„Take On Thibaut“ iniciatyva yra kampanijos „NBA Together“ dalis, kuria lyga skatina gerbėjus izoliuotis, tačiau likti vieningais.

„Šio sezono metu Europoje savaitgaliais transliavome rekordinį rungtynių skaičių – 48. Kadangi sezonas sustabdytas, siūlome sirgaliams stebėti, kaip T. Courtois „2K“ platformoje varžysis su Europos sporto atstovais, įžymybėmis bei nuomonės formuotojais“, – rašoma NBA pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)