"Modelis, kurį anksčiau projektavome, yra žlugęs. Mes turime maždaug 23 komandas, kurios patiria nuostolius, tad aš manau, jog būtų pats laikas surasti optimaliausią variantą", - kalbėjo M. Jordanas.

Geriausiu visų laikų pasaulio krepšininku tituluojamas M. Jordanas teigė, kad negali daug kalbėti, tačiau tęsė savo kalbą.

"Aš negaliu daug kalbėti, - šnekėjo M. Jordanas. - Bet žinau, kad savininkai nėra pasiruošę nusileisti. Mums reikia didelės finansinės paramos, kad galėtume sėkmingai tęsti veiklą".

Šešiskart NBA čempiono nuomone, didelę įtaką klubams turi krepšininkai iš už JAV ribų.

"Mes turime tokių žvaigždžių, kaip Andrew Bogutas, kurie yra pripratę prie tam tikrų reikalavimų. Tačiau tam, kad būtume pelningesni mažesnėse rinkose, turime būti pajėgūs laimėti kuo daugiau rungtynių bei taip suburti kuo stipresnę komandą", - mintimis dalinosi Šarlotės "Bobcats" ekipos savininkas.

Prieš kurį laiką už panašias kalbas buvo nubausti Minesotos "Timberwolves" komandos prezidentas Davidas Kahnas ir Dalaso "Mavericks" vyriausias treneris Rickas Carlisle'as

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją