S. Brooksas „Thunder“ klubą treniravo septynerius metus ir pirmus šešis sezonus pateko į atkrintamas, o aukščiausias pasiekimas yra NBA finalas. Per šį laiką komanda laimėjo 62 proc. rungtynių, o specialistas 2010 metais buvo pripažintas geriausiu treneriu.

NBA surengs parodomąjį mačą Afrikoje

NBA lyga tęsia savo plėtrą. Šių metų rugpjūčio 1 dieną Pietų Afrikos Respublikos mieste Johanesburge bus surengtos parodomosios rungtynės, kuriose varžysis Afrikos ir Pasaulio komandos. Paskelbta, jog Afrikos komandai padės Sudane gimęs Majamio „Heat“ klubo puolėjas Luolas Dengas, tuo tarpu Pasaulio komandos kapitonu bus Los Andželo „Clippers“ įžaidėjas Chrisas Paulas, - skelbia BasketNews.lt.

Luolas Dengas

„NBA sunkiai dirbo tam, kad populiarintų krepšinį Afrikoje ir aš esu labai susijaudinęs (...) organizuojant ten rungtynes“, – kalbėjo NBA lygos komisaras Adamas Silveris.

NBA per visą istoriją yra rungtyniavę apie 40 afrikiečių. Bene garsiausi jų – Hakeemas Olajuwonas ir Dikembe Mutombo, kurie šiuo metu yra lygos ambasadoriai, - informuoja BasketNews.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)