„Pasiekėme susitarimą, tačiau suprantame, kad jis dar turės būti patvirtintas daugybės instancijų. Tačiau esame nusiteikę optimistiškai – tikime, kad visos jos dokumentą patvirtins ir sezoną pradėsime per Kalėdas, gruodžio 25 d.“, – sakė Sternas.

Dokumentai dabar bus perduoti teisininkams. Kai sutartis bus pasirašyta, prasidės NBA treniruočių stovyklos, todėl visi krepšininkai, rungtyniavę užsienyje ir turėję galimybą sugrįžti į NBA, paliks dabartines komandas. Tarp šių žaidėjų – ir Lawsonas, penktadienį „Žalgirio“ gretose sužaidęs rezultatyviausias rungtynes.

Šios žinios pabaigs spekuliacijas ir dėl L. Kleizos ateities. Po traumos baigiantis pasveikti puolėjas rinkosi tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“, tačiau dabar grįš į Toronto „Raptors“.

NBA sezonas turėtų prasidėti per Kalėdas, gruodžio 25 dieną, ir truks 66 rungtynes. Kokiomis sąlygomis susitarė NBA klubų savininkai bei žaidėjų asociacija kol kas neskelbiama.

Planuojama, kad treniruočių stovyklos prasidės gruodžio 9 dieną, tą pačią dieną komandos galės pradėti pasirašinėti sutartis su laisvaisiais agentais.

Kaip skelbia portalas basketnews.lt, iš viso NBA lokauto pabaiga tiesiogiai paveiks net 11 Eurolygos komandų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją