„Gediminai, kaip laikaisi? Čia Vince'as Carteris ir tavo bičiulis Justinas, kuris nori padėkoti už nuostabią kelionę į Sant Tropezą. Dėl pastarosios kiek pavydžiu, nes ten dar nesu buvęs. Ir jis tau nori palinkėti sėkmės su naujuoju krepšinio klubu „Wolves“. Girdėjau, kad visada pasieki užsibrėžtus tikslus. Tai reiškia, kad dominuosi Lietuvos ir Europos krepšinio lygose? Skamba gerai. Bet kuriuo atveju, sveikinimai, lik sveikas ir dominuok“, – vaizdo įraše kalbėjo V. Carteris.

Socialiniuose tinkluose taip pat buvo pasidalinta nuorodomis, kur NBA legenda nurodo įkainius personalizuotoms vaizdo žinutėms. Ten nurodoma, kad jei ji skirta asmeniui, tai kainuoja 294 eurus, o jei verslo kompanijai – 2058 eurus.

V. Carteris žaidė net 22 sezonus – pradėjo 1999 metais ir karjerą baigė 2020 metais. Labiausiai jis išgarsėjo įspūdingais dėjimais į krepšį iš viršaus, dėl ko gavo tokias pravardes kaip „Vinsanity“, „Air Canada“ ir „Half Man, Half Amazing“.

Jis 8 kartus buvo rinktas į NBA „Visų žvaigždžių“ komandą. Su JAV rinktine V. Carteris triumfavo 2000 metų Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)