Skelbdamas NBA „Kylančių žvaigždžių“ rungtynių žaidėjus Ch. Barkley susidorojo tik su lietuvio vardu, o štai pavardė jam nepakluso. Tiesa, neatmestina, kad jis tyčia pasišaipė iš ilgos ir amerikiečiams sudėtingai ištariamos pavardės.

DELFI primena, kad 2014 metų NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio metu „Kylančių žvaigždžių“ rungtynėse dalyvausiantis Toronto „Raptors“ ekipos aukštaūgis Jonas Valančiūnas atstovaus Granto Hillo vadovaujamai komandai.

J. Valančiūnui kompaniją sudarys Damianas Lillardas (Portlando „Trail Blazers“, antrametis), Bradley Bealas (Vašingtono „Wizards“, antrametis), Andre Drummondas (Detroito „Pistons“, antrametis), Harrisonas Barnesas („Goden State Warriors“, antrametis), Graikiujos pilietybę turintis Giannis Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“, naujokas), Terrence‘as Jonesas (Hjūstono „Rockets“, antrametis), makedonas Pero Antičius (Atlantos „Hawks“, naujokas) ir Dionas Waitersas („Cavaliers“, antrametis).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)