Svečių didvyriu tapo įžaidėjas Kyle'as Lowry, kuris ne tik pelnė 35 taškus, bet ir likus žaisti 36 sek. (rezultatui esant 105:105) perėmė kamuolį iš Marcuso Smarto bei perdavė jį DeMarui DeRozanui, kuris šią dovanėlę pavertė dėjimu su pražanga. Maža to, likus 8 sek. K. Lowry dar pataikė iš vidutinio nuotolio ir taip išplėšė pergalę, nes desperatiškas Jeffo Greeno tritaškis tikslo nepasiekė.

Kanados komanda šioje dvikovoje vertėsi be ankstesniame susitikime susižeidusių abiejų savo pagrindinių aukštaūgių – „centro“ Jono Valančiūno (dėl sumuštos dešinės rankos) ir puolėjo Amiro Johnsono (dėl patemptos čiurnos).

Didžiąja dalimi dėl to „Raptors“ kovą dėl atšokusių kamuolių varžovams pralaimėjo net 24 prieš 55!

„Nežinau, ar gyvenime dar esu kada nors treniravęs komandą, kuri kovą po krepšiu pralaimėtų net 31 kamuoliu, bet vis tiek švęstų pergalę“, – po mačo laiminga jo pabaiga stebėjosi treneris Dwane'as Casey.

„Celtics“: Jeffas Greenas 20, Jaredas Sullingeris 19 (16 atk. kam.), Kelly Olynykas 18 (13 atk. kam.), Avery Bradley 16, Rajonas Rondo 13 (10 atk. kam., 15 rez. perd.), Marcusas Smartas 12 taškų.

„Raptors“: Kyle'as Lowry 35 (10/14 dvitaškiai, 2/3 tritaškiai, 9/10 baudos), DeMaras DeRozanas 23 (9/24 dvitaškiai, 6 rez. perd.), Patrickas Pattersonas 14 (4/6 tritaškiai), Louisas Williamsas 11 taškų.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)