Memfio „Grizzlies“ ekipa išvykos mače su Čikagos „Bulls“ pelnė tik 64 taškus (šių metų NBA antirekordas) ir pralaimėjo net 40 taškų skirtumu (sezono antirekordas) - 64:104.

Tuo metu Majamio „Heat“ ekipa per dvikovą namuose su Šarlotės „Bobcats“ krepšininkais surinko daugiau nei dvigubai - net 129 taškus - ir tapo kol kas daugiausiai taškų šį sezoną per vieną susitikimą pelniusia komanda.

Bostono „Celtics“ įžaidėjas Rajonas Rondo rungtynėse Vašingtone su vietos „Wizards“ (94:86) atliko pirmą šį sezoną trigubą dublį lygoje - 18 taškų, 14 rezultatyvių perdavimų ir 11 atkovotų kamuolių.

Savo ruožtu Kobe Bryantas iš Los Andželo „Lakers“ klubo šiąnakt sužaidė vieną blogiausių mačų per visą savo karjerą - net ir pelnęs 16 taškų snaiperis surinko -9 naudingumo balus, o „Lakers“ 90:99 nusileido Denverio „Nuggets“.

K. Bryantas per 37 min. atliko beveik trečdalį komandos metimų (28 iš 88), o pataikė tik kas penktą - 6/28 (5/20 dvitaškių ir 1/8 tritaškių). Be to, jis prarado net 6 kamuolius. Beje, K. Bryantui būnant aikštėje „Lakers“ nuo varžovų atsiliko net 17 taškų.

Juoda diena buvo ir visai Naujojo Orleano „Hornets“ komandai, kuri per mačą su Sakramento „Kings“ nesugebėjo įmesti nė vieno tritaškio iš 15 bandymų ir pakartojo visų laikų NBA lygos antirekordą, kurį iki tol dalijosi Hjustono „Rockets“ (0/15 tritaškių 1991-03-30 rungtynėse su Orlando „Magic“) ir „Golden State Warriors“ (0/15 tritaškių 1996-06-12 rungtynėse su Indianos „Pacers“) ekipos.

Beje, svariausiai prie šio „Hornets“ antirekordo prisidėjo italas Marco Belinelli, pro šalį šovęs visus 7-is kartus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją