29-erių metų atletas NBA nežaidė pastaruosius dvejus metus. Per savo karjerą jis atstovavo Detroito „Pistons“, Orlando „Magic“, Memfio „Grizzlies“, Niujorko „Knicks“, Minesotos „Timberwolves“ ir Bostono „Celtics“ klubams.

Į NBA lygą patekęs 2003 metais, D. Miličius jau kitą sezoną su „Pistons“ tapo NBA čempionu. Beje, NBA naujokų biržoje jis buvo pašauktas antru numeriu – iškart po LeBrono Jameso ir prieš visų būrų būsimų žvaigždžių: Carmelo Anthony, Chrisą Boshą, Dwyane'ą Wade'ą, Chrisą Kamaną, Davidą Westa ir kitus.

213 cm ūgio ir 125 kg svorio aukštaūgis per savo karjerą sužaidė 468 rungtynes. Jis per 19 minučių rinkdavo po 6 taškus, atkovodavo 4,2 kamuolio ir atlikdavo 0,9 rezultatyvaus perdavimo.

D. Miličičius, kuris kikbokso treniruotes lanko jau pusantrų metų, trečiadienį pasirašys sutartį su Pasaulio kikbokso asociacija (WKA).

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)