Atrankos etape A. Baynesas, 198 cm ūgio Marijampolės „Sūduvos“ puolėjas Raimundas Danys ir 203 cm ūgio Panevėžio „Techaso“ žaidėjas Vaidotas Volkus surinko maksimalų konkurso komisijos skiriamą balų skaičių (50) ir iškopė į finalą.

Finale, Panevėžio aistruolių liūdesiui, V. Volkui keletą kartų nepavyko sumanyti triukai ir jis praktiškai iškart pasitraukė iš kovos dėl komisijos balų.

Tuo metu A. Baynesas ir R. Danys džiugino įspūdingais dėjimais, nors ypatingai didelio išradingumo ir nepademonstravo. Suskaičiavus komisijos balus paaiškėjo, kad A. Bayneas pranoko savo varžovą ir tapo naujuoju „Oro karaliumi“.

Už pergalę konkurse jam atiteko 4 tūkst. litų prizas.

Be šių krepšininkų konkurse taip pat dalyvavo 194 cm ūgio Mantas Kadzevičius („Aisčiai“) ir 201 cm ūgio Arūnas Vasiliauskas („Juventus").

Po pergalės A. Baynesas žurnalistus tikino, kad nesitikėjo nugalėti ir neparodė visko, ką gali.

– Ar tikėjotės nugalėti?

– Ne, ne, ne. Aš tiesiog stengiausi atlikti kažką įdomaus. Kelias pastarąsias dienas jaučiau kirkšnies traumos padarinius, todėl negalėjau konkursui specialiai treniruotis. Atvykau čia, padariau tinkamą apšilimą. Esu labai laimingas.

– Kuris dėjimų buvo sudėtingiausias?

– Nežinau, man jie visi atrodė paprasti. Jei būčiau sveikas, būčiau pademonstravęs sudėtingesnius ir „kietesnius“ dėjimus. Šįkart stengiausi tik dalyvauti ir nepersistengti.

– Ar esate anksčiau dalyvavęs tokiuose konkursuose?

– Taip, bet ši „Žvaigždžių diena“ buvo šauni, o aš pasirodžiau gerai.

– Kur leisite pinigus?

– (Juokiasi) Nesu dar tikras. Mano draugė turi idėjų, kur juos leisti, o aš dar ne.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją