„Raptors“ naujokų biržoje turi 9-ą ir 27-ą šaukimus, o „Mock Draft“ prognozuoja, kad 20-metis lietuvis bus pakviestas būtent devintas.

Taip 211 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas prisijungtų prie 213 cm ūgio centro Jono Valančiūno ir sudarytų grėsmingą Lietuvos milžinų duetą po krepšiu.


Praėjusią savaitę D. Sabonis save pristatė ir Fynikso „Suns“ ekipai, kurios generalinio direktoriaus asistentas Patas Connelly po treniruočių buvo sužavėtas legendinio Arvydo Sabonio sūnumi.

„Jo įgūdžiai – puikūs. Akivaizdu, kad Domanto tėvas yra legendinis vidurio puolėjas. Jis žaidė Eurolygoje, po to NCAA ir tai yra labai įvairi ir unikali patirtis. Buvo smagu pamatyti jį gyvai“, – sakė jis.

Fynikso klube savo kišenėje turi 4-ąjį, 13-ąjį, 28-ąjį ir 42-ąjį šaukimus.

Thanks to @MrCraigRobinson for helping @Dsabonis11 get ready for the league #mookieblaylock #foultho #unitedwezag pic.twitter.com/HLFFzrZKGx

— Gonzaga Basketball (@ZagMBB) June 3, 2016


JAV žiniasklaida Domanto pavardę vis dažniau mini ir svarstydama apie jo galimybę apsivilkti Čikagos „Bulls“ marškinėlius.

Įdomu tai, kad neseniai D. Sabonis atsisakė kvietimo dalyvauti stovykloje, kurioje savo sugebėjimus NBA komandoms demonstruoja dauguma naujokų biržos žaidėjų. Peršasi išvada, kad toks lietuvio ėjimas susijęs su tuo, jog krepšininkas jau yra susitaręs su kažkuria komanda.

Tai „Suns“, „Raptors“ ar „Bulls“? O galbūt koks kitas klubas? Atsakymą į šį klausimą sužinosime tik birželio 23-iosios naktį Brukline vyksiančios NBA naujokų biržos metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)