51-erių specialistas iki praėjusios vasaros vadovavo kitai Stambulo ekipai „Galatasaray“. 2014-2016 metais jis treniravo savo šalies nacionalinę komandą.

E. Atamanas praeityje jau du kartus stovėjo prie „Anadolu Efes“ vairo: 1999-2001 ir 2008-2010 metais.

Sėkmingiausias buvo 2008-2009 metų sezonas, kuomet „Efes Pilsen“ besivadinęs klubas laimėjo šalies pirmenybes ir taurės turnyrą.

Dar labiau nei pasiekimai E. Atamaną išgarsino ūmus jo būdas. Treneris ne kartą yra konfliktavęs tiek su Eurolyga, tiek su savo darbdaviais, tiek ir su krepšininkais. 2015-aisiais jis rūbinėje trenkė 19-mečiui Gokturkui Uralui, o vėliau antausį pavadino „įspėjimu“ ir ragino žaidėją „viešai nedejuoti“.

„Anadolu Efes“ Eurolygoje šiuo metu užima priešpaskutinę vietą (3 pergalės/9 pralaimėjimai). Neblizga klubas ir Turkijos čempionate, kuriame žengia penktas (7/4). Tokie rezultatai kainavo darbą V. Perasovičiui, Stambule praleidusiam pusantrų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)