Žiniasklaidoje prieš keletą dienų buvo pasirodę gandų, jog 30-metis krepšininkas gali nebetęsti sezono baskų gretose.

Pasirodo, klaustukų virš P. Henry ateities įžiebė dopingo testas.

„Dopingo kontrolieriams atlikus rutininę patikrą, P. Henry buvo laikinai suspenduotas iki galutinio sprendimo. Tai nereiškia, kad žaidėjo organizme rasta draudžiamų medžiagų, tačiau tyrimo procedūra bus tęsiama. Klubas ir krepšininkas susitarė laikinai sustabdyti sutarties galiojimą, kol byla bus užbaigta – abi pusės tikisi, kad tai bus padaryta kaip įmanoma greičiau“, – rašoma „Baskonia“ pranešime.

P. Henry praleido keturis pastaruosius Vitorijos klubo susitikimus, iki šiol buvo skelbiama, jog jį varžo kojos skausmai.

P. Henry statistika Eurolygoje šiame sezone siekia 9,9 taško, 6,2 rezultatyvaus perdavimo (antra vieta turnyre), 2,8 atkovoto ir 1,4 perimto kamuolio. Jis yra naudingiausias ekipos krepšininkas.

ACB lygoje gynėjas fiksuoja 7,6 taško ir 6,5 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Joano Penarroya auklėtiniai, tarp kurių yra du lietuviai Rokas Giedraitis ir Tadas Sedekerskis, Eurolygoje rikiuojasi septintoje, Ispanijos čempionate – ketvirtoje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją