„Aš turiu kovoti už savo šalį“, – trumpai konstatavo 26-erių metų 203 cm ūgio puolėjas, Prancūzijos rinktinėje žaidęs ir praėjusių metų pasaulio čempionate.

Ispanijoje vykusiose pirmenybėse N. Batumas buvo vienas iš bronzą iškovojusių prancūzų lyderių ir per rungtynes vidutiniškai rinko po 14,6 taško.

Šio sezono Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionate Portlando „Trail Blazers“ ekipos puolėjas vidutiniškai pelno po 9,5 taško, atkovoja po 5,6 atšokusio kamuolio ir atlieka po 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

Kiek anksčiau apie savo apsisprendimą žaisti Prancūzijos rinktinė paskelbė ir San Antonijaus „Spurs“ klubo įžaidėjas Tony Parkeris, o Čikagos „Bulls“ komandos vidurio puolėjas Joakimas Noah pareiškė, kad tai tikrai „nėra jo prioritetas“.

Europos čempionatas keturiose valstybėse vyks rugsėjo 5-20 dienomis, informuoja BasketNews.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją